flag Судова влада України

Садовниченко Віктор Володимирович

16 листопада 2022, 15:05

ОГОЛОШЕННЯ

про судове рішення

 

 

    Згідно п. 19 Розділу XIII «Перехідні положення» Цивільного процесуального кодексу України та ст. 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України»,

    Запорізький апеляційний суд повідомляє боржника Садовниченка Віктора Володимировича, що ухвалами Запорізького апеляційного суду від 14 листопада 2022 року апеляційне провадження за апеляційною скаргою Родіної Олени Миколаївни в особі представника Анфьорової Катерини Сергіївни на ухвалу Комунарського районного суду м. Запоріжжя від 24 жовтня 2022 року за заявою195/1787/22( № апеляційного провадження 22-ц/807/2215/22) Родіної Олени Миколаївни про видачу судового наказу із вимогою про стягнення з Садовниченка Віктора Володимировича аліментів на утримання дитини повнолітньої дитини, відкрито, справу призначено до розгляду в порядку спрощеного провадження, без  повідомлення учасників справи та без проведення судового засідання.

    З моменту розміщення цього оголошення на офіційному вебсайті Запорізького апеляційного суду Садовниченко Віктор Володимирович вважається повідомленим про відкриття апеляційного провадження та призначення справи до розгляду.

 

 

 

Суддя-доповідач                                                                           Е.А.Онищенко

 

Секретар судового засідання                                                       С.В.Книш