flag Судова влада України

Левицька Оксана Миколаївна

10 квітня 2024, 11:50

ОГОЛОШЕННЯ

про судове рішення

 

 

   Згідно п. 19 Розділу XIII «Перехідні положення» Цивільного процесуального кодексу України та ст. 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України», Запорізький апеляційний суд повідомляє: відповідача Левицьку Оксану Миколаївну за апеляційною скаргою Акціонерного товариства «Оператор газорозподільної системи «Запоріжгаз» на рішення Гуляйпільського районного суду Запорізької області від 25 січня 2022 року у справі № 315/1480/21 (№ апеляційного провадження 22-з/807/63/24) за позовом Акціонерного товариства «Оператор газорозподільної системи «Запоріжгаз» до Левицької Оксани Миколаївни про стягнення вартості необлікованого природного газу.

   Колегією суддів судової палати з розгляду цивільних справ Запорізького апеляційного суду прийнято судове рішення від 28 березня 2024 року (вебадреса судового рішення в Єдиному державному реєстрі судових рішень - https://reyestr.court.gov.ua)

   З моменту розміщення цього оголошення на офіційному сайті Запорізького апеляційного суду: відповідач Левицька Оксана Миколаївна вважається повідомленою про розгляд справи.

 

 

Суддя                                                                                         Г.С.Подліянова

 

Секретар судового засідання                                                   А.В.Бєлова