flag Судова влада України

Жарко Микола Михайлович

26 квітня 2024, 09:32

ОГОЛОШЕННЯ

про судове рішення

 

       Згідно п. 19 Розділу XIII «Перехідні положення» Цивільного процесуального кодексу України та ст. 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України»,

       Запорізький апеляційний суд повідомляє відповідача : Жарка Миколу Михайловича, що ухвалою Запорізького апеляційного суду від 25 квітня 2024 року апеляційне провадження за апеляційною скаргою Заступника керівника Мелітопольської окружної прокуратури на ухвалу Шевченківського районного суду м. Запоріжжя від 29 березня 2024 року, у справі ЄУ№ 336/680/24 (№ апеляційного провадження 22-ц/807/1138/24) за позовом  заступника керівника Мелітопольської окружної прокуратури Запорізької області в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Запорізькій області до Жарка М.М. про конфіскацію земельної ділянки, відкрито, справу призначено до розгляду в порядку спрощеного провадження, без  повідомлення учасників справи та без проведення судового засідання.

      З моменту розміщення цього оголошення на офіційному сайті Запорізького апеляційного суду відповідач:  Жарко Микола Михайлович вважається повідомленим про судове рішення.

 

 

Суддя                                                                                              І.В.Кочеткова

 

Секретар судового засідання                                                       О.В.Остащенко