flag Судова влада України

Власницю нелегального дитячого садка залишено під вартою

07 грудня 2021, 16:13

Прес-служба апеляційного суду повідомляє, що 07 грудня 2021 року колегією суддів судової палати з розгляду кримінальних справ у відкритому судовому засіданні розглянуто апеляційну скаргу захисників Павла Буділки, Дмитра Середи та Миколи Середи в інтересах обвинуваченої Ірини Суханової на ухвалу Шевченківського районного суду м. Запоріжжя від 09 листопада 2021 року, якою задоволено клопотання прокурора та продовжено обвинуваченій запобіжний захід у виді тримання під вартою на строк 60 днів, до 08 січня 2022 року включно.

Нагадаємо, що Ірина Суханова обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство малолітньої дитини).

В апеляційній скарзі захисники обвинуваченої просили ухвалу місцевого суду скасувати та постановити нову, якою обрати Ірині Сухановій запобіжний захід не пов’язаний з триманням під вартою.

Судовий розгляд відбувся за відсутності обвинуваченої та потерпілих.

У судовому засіданні були присутні особи, готові взяти обвинувачену на поруки.

Окрім того в судовому засіданні були присутні родичі потерпілих, представники громадськості та ЗМІ.

За результатами апеляційного розгляду, заслухавши думку учасників судового процесу, перевіривши матеріали провадження, колегією суддів постановлено ухвалу та оголошено резолютивну її частину, якою апеляційну скаргу захисників в інтересах обвинуваченої Ірини Суханової залишено без задоволення, ухвалу суду першої інстанції – без змін.

Ухвала апеляційного суду набирає законної сили з моменту її проголошення, касаційному оскарженню не підлягає.

 

Суддя-доповідач: Світлана Дадашева

Єдиний унікальний номер справи – № 336/5497/20

 

 

Прес-служба суду