flag Судова влада України

Представник третьої особи «АКІБ»УкрСиббанк», Державний реєстратор Пелих Віталій Віталійович, представник ТОВ»РОЯЛГРУП», позивач Прокопенко Вікторія Костянтинівна

18 квітня 2023, 14:06

ОГОЛОШЕННЯ

про виклик до суду

 

   Згідно ч. 11 ст. 128 Цивільного процесуального кодексу України, Запорізький апеляційний суд викликає представника третьої особи «АКІБ»УкрСиббанк» ,Державного реєстратора Пелих Віталія Віталійовича, представника ТОВ»РОЯЛГРУП», позивача Прокопенко Вікторію Костянтинівну у судове засідання на 10 год. 00 хв 03 травня  2023 року на розгляд апеляційної скарги Чіркова Андрія Олександровича на ухвалу Хортицького районного суду м. Запоріжжя від 02 серпня 2022 року у справі № 337/3413/17(22ц/807/267/23) за позовом Прокопенко Вікторії Костянтинівни до Чіркова Андрія Олександровича, третя особа: АКІБ «УкрСиббанк» про розподіл спільно набутого майна подружжя та визнання права власності на майно та за зустрічним позовом Чіркова Андрія Олександровича до Прокопенко Вікторії Костянтинівни, Товариства з обмеженою відповідальністю «РОЯЛГРУП», Державного реєстратора Пелих Віталія Віталійовича, Виконавчого комітету Терсянської сільської ради Новомиколаївського району Запорізької області третя особа: АКІБ «УкрСиббанк» про розподіл спільно набутого майна подружжя та визнання права власності на майно та за об’єднаним позовом Чіркова Андрія Олександровича до Прокопенко Вікторії Костянтинівни, про визнання майна особистою приватною власністю.

   Судове засідання відбудеться в приміщенні суду за адресою: м. Запоріжжя, пр. Соборний, 162.

   З моменту розміщення цього оголошення на офіційному вебсайті Запорізького апеляційного суду представник третьої особи «АКІБ»УкрСиббанк», Державний реєстратор Пелих Віталій Віталійович, представник ТОВ»РОЯЛГРУП», позивач Прокопенко Вікторія Костянтинівна вважаються повідомленими про розгляд справи. У випадку неявки у судове засідання, без поважних причин або не повідомлення про причини неприбуття, справа може бути   розглянута за їх відсутності.

 

Суддя-доповідач                                                                                           Е.А.Онищенко

 

Секретар судового засідання                                                                         С.В.Книш