flag Судова влада України

Толстой Антон Борисович, Толста Ганн Олексіївна, Авдіївський міський сектор Державної міграційної служби в Донецькій області

01 травня 2023, 12:46

ОГОЛОШЕННЯ

про виклик до суду

 

   Згідно ч. 11 ст. 128 Цивільного процесуального кодексу України, Запорізький апеляційний суд  викликає  заявника Толстого Антона Борисовичазаінтересовані особи: Толсту Ганну Олексіївну та Авдіївський міський сектор Державної міграційної служби в Донецькій області у судове засідання на 10 год. 20 хв23 травня 2023 року  на розгляд  апеляційної скарги Управління Державної міграційної служби в Запорізькій області в особі Олександрівського відділу у м. Запоріжжі Управління Державної міграційної служби України в Запорізькій області на рішення Жовтневого районного суду м. Запоріжжя від 11 січня 2023 року у справі ЄУН 331/4895/22 (№ апеляційного провадження 22ц/807/1092/23) за заявою Толстого Антона Борисовича, заінтересовані особи Толста Ганна Олексіївна, Авдіївський міський сектор Державної міграційної служби, про встановлення факту, що має юридичне значення.

   Судове засідання відбудеться в приміщенні суду за адресою: м. Запоріжжя, пр. Соборний, 162.

   З моменту розміщення цього оголошення на офіційному вебсайті Запорізького апеляційного суду заявник Толстой Антон Борисович, заінтересовані особи: Толста Ганн Олексіївна та Авдіївський міський сектор Державної міграційної служби в Донецькій області вважаються  повідомленими про розгляд справи. У випадку неявки судове засідання зазначених осіб без поважних причин, або не повідомлення про причини неприбуття, справа може бути розглянута за їх відсутності.

 

 

 

Суддя-доповідач                                                                          А.В.Дашковська

 

Секретар судового засідання                                                       І.М.Волчанова