flag Судова влада України

Заявник Толстой Антон Борисович, заінтересовані особи: Толста Ганна Олексіївна та Авдіївський міський сектор Державної міграційної служби в Донецькій області

25 травня 2023, 10:31

ОГОЛОШЕННЯ

про виклик до суду

 

      Згідно ч. 11 ст. 128 Цивільного процесуального кодексу України, Запорізький апеляційний суд  викликає  заявника Толстого Антона Борисовичазаінтересовані особи: Толсту Ганну Олексіївну та Авдіївський міський сектор Державної міграційної служби в Донецькій області у судове засідання на 14 год. 20 хв13 червня 2023 року  на розгляд  апеляційної скарги Управління Державної міграційної служби в Запорізькій області в особі Олександрівського відділу у м. Запоріжжі Управління Державної міграційної служби України в Запорізькій області на рішення Жовтневого районного суду м. Запоріжжя від 11 січня 2023 року у справі ЄУН 331/4895/22 (№ апеляційного провадження 22ц/807/1092/23) за заявою Толстого Антона Борисовича, заінтересовані особи Толста Ганна Олексіївна, Авдіївський міський сектор Державної міграційної служби, про встановлення факту, що має юридичне значення.

        Судове засідання відбудеться в приміщенні суду за адресою: м. Запоріжжя, пр. Соборний, 162.

      З моменту розміщення цього оголошення на офіційному вебсайті Запорізького апеляційного суду заявник  Толстой Антон Борисович,  заінтересовані особи: Толста Ганна Олексіївна та Авдіївський міський сектор Державної міграційної служби в Донецькій області вважаються  повідомленими про розгляд справи. У випадку неявки судове засідання зазначених осіб без поважних причин, або не повідомлення про причини неприбуття, справа може бути   розглянута за їх відсутності.

 

 

 

Суддя-секретар

судової палати                                                                    І.В.Кочеткова

 

Секретар судового

засідання                                                                             І.М.Волчанова