flag Судова влада України

Гумерова Наталія Владиславівна

08 червня 2023, 12:41

ОГОЛОШЕННЯ

про виклик до суду

 

       Згідно ч. 11 ст. 128 Цивільного процесуального кодексу України,  Запорізький апеляційний суд  викликає  позивача Гумерову Наталію Владиславівну в судове засідання  на 11 год. 20 хв  27  червня  2023  року  на розгляд справи  №2-1119/2007 (провадження №22ц-807/866/23) за апеляційною скаргою Шпаченка Віктора Вікторовича в особі представника Сідельникової Олени Леонідівни на рішення Вільнянського районного суду Запорізької області від 01 серпня 2007 року у справі за позовом Гумерової Наталії Владиславівни до Шпаченко Тетяни Олександрівни про визнання договору купівлі-продажу дійсним, визнання права власності на об’єкт нерухомості, який вважати введеним в експлуатацію.

       Судове засідання відбудеться в приміщенні суду за адресою: м. Запоріжжя, пр. Соборний, 162.

    З моменту розміщення цього оголошення на офіційному вебсайті Запорізького апеляційного суду Гумерова Наталія  Владиславівна вважається повідомленою про розгляд справи.

       У випадку неявки Гумерової Наталії  Владиславівни у судове засідання, без поважних причин або не повідомлення про причини неприбуття, справа може бути розглянута за її відсутності.

 

 

 

Суддя-секретар судової палати                                           І.В.Кочеткова

 

Секретар судового засідання                                              І.М.Волчанова