flag Судова влада України

Рябочкіна Наталія Анатоліївна

24 березня 2023, 09:24

ОГОЛОШЕННЯ

про судове рішення

 

       Згідно п. 19 Розділу XIII «Перехідні положення» Цивільного процесуального кодексу України та ст. 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України»,

       Запорізький апеляційний суд повідомляє відповідача Рябочкіну Наталію Анатоліївну , що ухвалою Запорізького апеляційного суду від 21 лютого 2023 року апеляційне провадження за апеляційною скаргою Концерну «Міські теплові мережі» на рішення Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя від 11 січня 2023 року, у справі ЄУ№ 335/5254/22 (№ апеляційного провадження 22-ц/807/771/23) за позовом Концерну «Міські теплові мережі» до Рябочкіної Наталі Анатоліївни про стягнення заборгованості за послуги з централізованого опалення та постачання гарячої води., відкрито, справу призначено до розгляду в порядку спрощеного провадження, без  повідомлення учасників справи та без проведення судового засідання.

       З моменту розміщення цього оголошення на офіційному сайті Запорізького апеляційного суду відповідач Рябочкіна Наталія Анатоліївна вважається повідомленою про судове рішення.

 

Суддя-доповідач                                                                          І.В.Кочеткова

 

Секретар судового засідання                                                       О.В.Остащенко