flag Судова влада України

Татару Ірина Борисівна

13 квітня 2023, 11:03

ОГОЛОШЕННЯ

про судове рішення

 

        Згідно п. 19 Розділу XIII «Перехідні положення» Цивільного процесуального кодексу України та ст. 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України»,

      Запорізький апеляційний суд повідомляє відповідача Татару Ірину Борисівну , що ухвалою Запорізького апеляційного суду від 22 березня 2023 року апеляційне провадження за апеляційною скаргою Концерну «Міські теплові мережі» на заочне  рішення Ленінського районного суду м. Запоріжжя від 06 жовтня 2022 року, у справі ЄУ№ 334/2667/22 (№ апеляційного провадження 22-ц/807/764/23) за позовом Концерну «Міські теплові мережі» до до Татару Ірини Борисівни, Слободян Аліни Борисівни про стягнення заборгованості за послуги централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води, відкрито, справу призначено до розгляду в порядку спрощеного провадження, без  повідомлення учасників справи та без проведення судового засідання.

     З моменту розміщення цього оголошення на офіційному сайті Запорізького апеляційного суду відповідач Татару Ірина Борисівна вважається повідомленою про судове рішення.

 

Суддя-доповідач                                                                          І.В.Кочеткова

 

Секретар судового засідання                                                       О.В.Остащенко