flag Судова влада України

Гук (Носівець) Лариса Прокопівна

03 жовтня 2022, 10:42

ОГОЛОШЕННЯ

про виклик до суду

 

 

            Згідно п. 19 Розділу XIII «Перехідні положення» Цивільного процесуального кодексу України та ст. 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України»,

             Запорізький апеляційний суд  викликає  відповідача  Гук (Носівець) Ларису Прокопівну в судове засідання на 11 год. 00 хв  18 жовтня 2022 року на розгляд апеляційної скарги Запорізької обласної прокуратури на рішення Бердянського міськрайонного суду Запорізької області від 15 листопада 2021 року  у справі № 310/6775/21( № апеляційного провадження 22-ц/807/703/22) за позовом Бердянської окружної прокуратури в інтересах Бердянської міської ради до Гук (Носівець) Лариси Прокопівни про стягнення доходу, отриманого від безпідставно набутого майна.

          Судове засідання відбудеться в приміщенні суду за адресою: м. Запоріжжя, пр. Соборний, 162.

          З моменту розміщення цього оголошення на офіційному вебсайті Запорізького апеляційного суду  Гук (Носівець)  Л.П.  вважається повідомленою про розгляд справи. У випадку неявки  Гук (Носівець)  Л.П.  у судове засідання, без поважних причин або не повідомлення про причини неприбуття, справа може бути   розглянута за її відсутності.

 

 

 

Суддя-доповідач                                                                          А.В.Дашковська

 

Секретар судового засідання                                                      І.М.Волчанова