flag Судова влада України

Темненко Валентина Олександрівна

03 жовтня 2022, 10:49

ОГОЛОШЕННЯ

про виклик до суду

 

 

    Згідно п. 19 Розділу XIII «Перехідні положення» Цивільного процесуального кодексу України та ст. 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України»,

    Запорізький апеляційний суд  викликає  представника заявника Темненко Валентину Олександрівна в судове засідання на 15 год. 40 хв  11 жовтня 2022 року на розгляд апеляційної скарги Акціонерного товариства «Міжнародний банк» на ухвалу Енергодарського міського суду Запорізької області від 20 грудня 2021 року у справі № 0807/4133/12( № апеляційного провадження 22-ц/807/949/22) за заявою Акціонерного товариства «Сбербанк» про видачу дублікату виконавчого листа, заінтересовані особи: Данілов Олександр Леонідович, Дашков Сергій Миколайович, Енергодарський ВДВС у Василівському районі Запорізької області Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро).

    Судове засідання відбудеться в приміщенні суду за адресою: м. Запоріжжя, пр. Соборний, 162.

    З моменту розміщення цього оголошення на офіційному вебсайті Запорізького апеляційного суду Темненко В.О. вважається повідомленою про розгляд справи. У випадку неявки Темненко В.О. у судове засідання, без поважних причин або не повідомлення про причини неприбуття, справа може бути  розглянута за її відсутності.

 

 

 

Суддя-доповідач                                                                          А.В.Дашковська

 

Секретар судового засідання                                                      І.М.Волчанова