flag Судова влада України

Нечитайло Віктор Миколайович

03 жовтня 2022, 10:57

ОГОЛОШЕННЯ

про виклик до суду 

 

    Згідно п. 19 Розділу XIII «Перехідні положення» Цивільного процесуального кодексу України та ст. 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України»,

    Запорізький апеляційний суд  викликає відповідача Нечитайло Віктора Миколайовича в судове засідання на 11 год. 20 хв  18 жовтня 2022 року на розгляд апеляційної скарги Нечитайла Віктора Миколайовича на рішення Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області від 12 жовтня 2021 року у справі № 361/1035/21( № апеляційного провадження 22-ц/807/317/22) за позовом Бабич (Нечитайло) Ірини Іванівни до Нечитайла Віктора Миколайовича, третя особа: Служба у справах дітей Броварської міської ради, про визначення місця проживання дітей та стягнення аліментів.

    Судове засідання відбудеться в приміщенні суду за адресою: м. Запоріжжя, пр. Соборний, 162.

    З моменту розміщення цього оголошення на офіційному вебсайті Запорізького апеляційного суду Нечитайло В.М. вважається повідомленим про розгляд справи. У випадку неявки Нечитайло В.М. у судове засідання, без поважних причин або не повідомлення про причини неприбуття, справа може бути розглянута за її відсутності.

 

 

Суддя-доповідач                                                                          А.В.Дашковська

 

Секретар судового засідання                                                      І.М.Волчанова