flag Судова влада України

Мелітопольська міська ради Запорізької області

14 жовтня 2022, 11:25

ОГОЛОШЕННЯ

про виклик до суду

 

   Згідно п. 19 Розділу XIII «Перехідні положення» Цивільного процесуального кодексу України та ст. 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України»,

   Запорізький апеляційний суд викликає  третю особу: Мелітопольська міська ради Запорізької області в судове засідання на 12 год. 00 хв  25 жовтня 2022 року на розгляд заяви Пульман Марії Густавівни про роз’яснення постанови Запорізького апеляційного суду від 05 лютого 2019 року у справі №320/1622/16-ц ( № апеляційного провадження 22-з/807/24/22)  за позовом Вороніна Валерія Миколайовича, Вороніна Іллі Валерійовича до Пульман Марії Густавівни, Москвітіної Інги Валеріївни, Абдель Нур (Пульман) Вероніки Валеріївни, що діє в своїх інтересах та інтересах неповнолітньої Москвітіної Валерії Василівни, треті особи: Комунальне підприємство «Мелітопольське міжміське бюро технічної інвентаризації», Орган опіки та піклування Мелітопольської міської ради Запорізької області, про визнання права користування квартирою, усунення перешкод в користуванні квартирою та зобов’язання вчинити певні дії та за зустрічним позовом Пульман Марії Густавівни до Вороніна Валерія Миколайовича, Вороніна Іллі Валерійовича, треті особи: Москвітіна Інга Валеріївна, Абдель Нур (Пульман) Вероніка Валеріївна, Мелітопольський міський відділ управління державної міграційної служби України в Запорізькій області, Мелітопольської міської ради Запорізької області, про визнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням.

          Судове засідання відбудеться в приміщенні суду за адресою: м. Запоріжжя, пр. Соборний, 162.

   З моменту розміщення цього оголошення на офіційному вебсайті Запорізького апеляційного суду Мелітопольська міська ради Запорізької області вважається повідомленою про розгляд справи. У випадку неявки представника Мелітопольської міської ради Запорізької області у судове засідання, без поважних причин або не повідомлення про причини неприбуття, справа може бути   розглянута за його відсутності.

 

 

Суддя-доповідач                                                                                     А.В.Дашковська

 

Секретар судового засідання                                                                І.М.Волчанова