flag Судова влада України

Толока Ольга Євгенівна

21 жовтня 2022, 12:10

ОГОЛОШЕННЯ

про виклик до суду

 

 

   Згідно п. 19 Розділу XIII «Перехідні положення» Цивільного процесуального кодексу України та ст. 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України»,

   Запорізький апеляційний суд викликає позивача Толока Ольгу Євгенівну у судове засідання на 14 год. 00 хв  15 листопада 2022 року на розгляд  апеляційної скарги Комунальної установи «Преславський психоневрологічний інтернат» Запорізької обласної ради на рішення Приморського районного суду Запорізької області від 24 листопада 2021 року у справі № 326/789/21 ( № апеляційного провадження 22-ц/807/749/22) за  позовом Толоки Ольги Євгенівни до Комунальної установи «Преславський психоневрологічний інтернат» Запорізької обласної ради, третя особа: Журавльов Олег Анатолійович, про поновлення на роботі, виплату середнього заробітку та моральної шкоди.

   Судове засідання відбудеться в приміщенні суду за адресою: м. Запоріжжя, пр. Соборний, 162.

   З моменту розміщення цього оголошення на офіційному вебсайті Запорізького апеляційного суду Толока О.Є. вважається повідомленою про розгляд справи. У випадку неявки Толока О.Є. у судове засідання, без поважних причин або не повідомлення про причини неприбуття, справа може бути   розглянута за її відсутності.

 

 

 

Суддя-доповідач                                                                          А.В.Дашковська

 

Секретар судового засідання                                                      І.М.Волчанова