flag Судова влада України

Медвідь Євген Миколайович

24 жовтня 2022, 12:45

ОГОЛОШЕННЯ

про виклик до суду

 

 

   Згідно п. 19 Розділу XIII «Перехідні положення» Цивільного процесуального кодексу України та ст. 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України»,

   Запорізький апеляційний суд викликає представника відповідача Медвідь Євгена Миколайовича в судове засідання на 14 год. 40 хв 08 листопада 2022 року на розгляд скарги Комунального підприємства «Костянтинівське» Костянтинівської сільської ради Мелітопольського району в особі представника – адвоката Медвідь Євгена Миколайовича на ухвалу Мелітополського міськрайонного суду Запорізької області від 07 жовтня 2021 року у справі за заявою про забезпечення позову.

   Судове засідання відбудеться в приміщенні суду за адресою: м. Запоріжжя, пр. Соборний, 162.

   З моменту розміщення цього оголошення на офіційному вебсайті Запорізького апеляційного суду Медвідь Євген Миколайович вважається повідомленим про розгляд справи. У випадку неявки Медвідь Євгена Миколайовича у судове засідання, без поважних причин, або неповідомлення про причини неприбуття, справа може бути  розглянута за його відсутності.

 

 

 

Суддя-доповідач                                                                          І.В.Кочеткова

 

Серкетар судового засідання                                                     А.В. Рикун