flag Судова влада України

Якимівська селищна рода Якимівського району Запорізької області

28 жовтня 2022, 12:32

ОГОЛОШЕННЯ

про виклик до суду

 

 

   Згідно п. 19 Розділу XIII «Перехідні положення» Цивільного процесуального кодексу України та ст. 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України».

   Запорізький апеляційний суд викликає позивача Якимівську селищну роду Якимівського району Запорізької області в судове засідання на 10 год. 40 хв 22 листопада 2022 року на розгляд апеляційної скарги заступника керівника Запорізької обласної  прокуратури на рішення Якимівського районного суду Запорізької області від 22 листопада 2021 року у справі №330/1907/21 (апеляційне провадження № 22-ц/807/1141/22) за позовом керівника Мелітопольської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Якимівської селищної ради Якимівського району Запорізької області до Забари Максима Сергійовича про стягнення коштів у порядку вимоги (регресу). 

   Судове засідання відбудеться в приміщенні суду за адресою: м. Запоріжжя, пр. Соборний, 162.

   З моменту розміщення цього оголошення на офіційному вебсайті Запорізького апеляційного суду Якимівська селищна рода Якимівського району Запорізької області вважається повідомленою про розгляд справи. У випадку неявки Якимівської селищної ради Якимівського району Запорізької області у судове засідання, без поважних причин або не повідомлення про причини неприбуття, справа може бути   розглянута за її відсутності.

 

 

 

Суддя-доповідач                                                                          І.В.Кочеткова

 

Секретар судового засідання                                                     І.М.Волчанова