flag Судова влада України

Зуєва Леся Сергіївна, Зуєв Іван Анатолійович

08 листопада 2022, 12:21

ОГОЛОШЕННЯ

про виклик до суду

 

 

    Згідно п. 19 Розділу XIII «Перехідні положення» Цивільного процесуального кодексу України та ст. 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України»,

    Запорізький апеляційний суд  викликає заявника (скаржника) Зуєву Лесю Сергіївну, боржника Зуєва Івана Анатолійовича в судове засідання на 09 год. 30 хв. 06 грудня 2022 року на розгляд апеляційної скарги Зуєвої Лесі Сергіївни в особі представника Амельченко Миколи Дем’яновича на ухвалу Жовтневого районного суду м. Запоріжжя від 30 вересня 2022 року у справі №331/3436/22 (№ апеляційного провадження 22-ц/807/2057/22) за заявою Зуєвої Лесі Сергіївни до Зуєва Івана Анатолійовича про видачу судового наказу про стягнення аліментів на утримання дитини.

    Судове засідання відбудеться в приміщенні суду за адресою: м. Запоріжжя, пр. Соборний, 162.

    З моменту розміщення цього оголошення на офіційному вебсайті Запорізького апеляційного суду Зуєва Л.С., Зуєв І.А. вважаються повідомленими про розгляд справи. У випадку неявки Зуєвої Л.С.,  Зуєва І.А. у судове засідання, без поважних причин або не повідомлення про причини неприбуття, справа може бути розглянута за її відсутності.

 

 

 

Суддя-доповідач                                                                           О.В. Крилова

 

Серкетар судового засідання                                                       Г.О. Ільїна