flag Судова влада України

Дахновський Олександр Володимирович

10 листопада 2022, 14:20

ОГОЛОШЕННЯ

про виклик до суду

 

 

   Згідно п. 19 Розділу XIII «Перехідні положення» Цивільного процесуального кодексу України та ст. 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України»,

   Запорізький апеляційний суд  викликає  відповідача Дахновського Олександра Володимировича, представника третьої особи ДП»Бердянське агроторгове підприємство» та представника третьої особи «ТОВ ЛВЗ-2017» в судове засідання на 09 год. 30 хв 21 грудня  2022 року на розгляд апеляційної скарги Дахновського Олександра Володимировича на рішення Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області від 26 листопада 2019 року, ухвалене у м. Мелітополь (повний текст рішення складено 06 грудня 2019 року) у справі №320/68/19 ( № апеляційного провадження 22-ц/807/224/22)  за позовом заступника прокурора прокуратури Запорізької області, який діє в інтересах держави в особі органу, уповноваженого державою здійснювати відповідні функції у спірних правовідносинах - Міністерства аграрної політики та продовольства України до Дахновського Олександра Володимировича, за участі третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору: ДП «Бердянське агроторгове підприємство», ТОВ «ЛВЗ-2017» про витребування майна з чужого незаконного володіння та визнання права власності на майно.

   Судове засідання відбудеться в приміщенні суду за адресою: м. Запоріжжя, пр. Соборний, 162.

   З моменту розміщення цього оголошення на офіційному вебсайті Запорізького апеляційного суду Дахновський О.В., представника третьої особи ДП»Бердянське агроторгове підприємство» та представник третьої особи «ТОВ ЛВЗ-2017» вважаються повідомленими про розгляд справи. У випадку неявки відповідача Дахновського Олександра Володимировича, представника третьої особи ДП»Бердянське агроторгове підприємство» та представника третьої особи «ТОВ ЛВЗ-2017» у судове засідання, без поважних причин або не повідомлення про причини неприбуття, справа може бути   розглянута за їх відсутності.

 

Суддя-доповідач                                                                          Е.А.Онищенко

 

Секретар судового засідання                                                      С.В.Книш