flag Судова влада України

Гавриляста Надія Михайлівна

10 березня 2023, 09:43

ОГОЛОШЕННЯ

про виклик до суду

 

 

       Згідно п. 19 Розділу XIII «Перехідні положення» Цивільного процесуального кодексу України та ст. 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України»,

       Запорізький апеляційний суд  викликає відповідача Гаврилясту Надію Михайлівну в судове засідання на 10 год. 40 хв.  29 березня 2023 року на розгляд апеляційної скарги адвоката Сідельникової Олени Леонідівни в інтересах Товариства з обмеженою відповідальністю «ІННА» на ухвалу Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя від 25 січня 2023 року у справі №335/8591/20 (апеляційне провадження №22-ц/807/793/23) за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «ІННА» до Рудь Костянтина Володимировича, Гаврилястої Надії Михайлівни про витребування з чужого незаконного володіння, визнання недійсним договором іпотеки.

       Судове засідання відбудеться в приміщенні суду за адресою: м. Запоріжжя, пр. Соборний, 162.

      З моменту розміщення цього оголошення на офіційному вебсайті Запорізького апеляційного суду  відповідач Гавриляста Надія Михайлівна вважається повідомленою про розгляд справи. У випадку неявки у судове засідання, без поважних причин або не повідомлення про причини неприбуття, справа може бути розглянута за її відсутності.

 

 

 

Суддя-доповідач                                                                         Д.А. Трофимова

 

Секретар судового засідання                                                     А.В. Рикун