flag Судова влада України

Гераськін Віктор Семенович, Гераськіна Валентина Миколаївна

13 березня 2023, 10:15

ОГОЛОШЕННЯ

про виклик до суду

 

       Згідно п. 19 Розділу XIII «Перехідні положення» Цивільного процесуального кодексу України та ст. 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України»,

       Запорізький апеляційний суд  викликає  Гераськіна Віктора Семеновича, Гераськіну Валентину Миколаївну  в судове засідання на 14 год. 40 хв 24 травня 2023 року на розгляд апеляційної скарги Гераськіна Віктора Семеновича на рішення Токмацького районного суду Запорізької області від 10 грудня 2021 року у справі №328/2016/21 (апеляційне провадження № 22-ц/807/76/23)  за позовом Гераськіна Віктора Семеновича до Акціонерного товариства «Оператор газорозподільної системи «Запоріжгаз», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору Гераськіна Валентина Миколаївна, про захист прав споживачів.

       Судове засідання відбудеться в приміщенні суду за адресою: м. Запоріжжя, пр. Соборний, 162.

      З моменту розміщення цього оголошення на офіційному вебсайті Запорізького апеляційного суду Гераськін Віктор Семенович, Гераськіна Валентина Миколаївна вважаються повідомленими про розгляд справи. У випадку неявки Гераськіна Віктора Семеновича, Гераськіної Валентини Миколаївни у судове засідання, без поважних причин або не повідомлення про причини неприбуття, справа може бути   розглянута за їх відсутності.

 

 

Суддя-доповідач                                                                          М.С.Гончар

 

Серкетар судового засідання                                                     О.В. Остащенко