flag Судова влада України

Горбатий Сергій Юрійович, Горбата Олена Євгенівна

13 березня 2023, 10:18

ОГОЛОШЕННЯ

про виклик до суду

 

 

       Згідно п. 19 Розділу XIII «Перехідні положення» Цивільного процесуального кодексу України та ст. 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України»,

       Запорізький апеляційний суд  викликає  апелянта Горбатого Сергія Юрійовича та відповідача Андрєєву-Горбату Олену Євгенівну в судове засідання на 12 год. 20 хв 24 травня 2023 року на розгляд апеляційної скарги Горбатого Сергія Юрійовича в особі представника Безуха Максима Ігоровича на рішення Бердянського міськрайонного суду Запорізької області від 19 листопада 2021 року у справі №310/2233/21 (апеляційне провадження № 22-ц/807/73/23)  за   позовом Горбатого Сергія Юрійовича до Андрєєвої-Горбатої Олени Євгенівни про встановлення проживання однією сім’єю без реєстрації шлюбу, визнання квартири спільною сумісною власністю подружжя.

       Судове засідання відбудеться в приміщенні суду за адресою: м. Запоріжжя, пр. Соборний, 162.

      З моменту розміщення цього оголошення на офіційному вебсайті Запорізького апеляційного суду апелянт Горбатий Сергій Юрійович та відповідач Андрєєва-Горбата Олена Євгенівна вважаються повідомленими про розгляд справи. У випадку неявки апелянта Горбатого Сергія Юрійовича та відповідача Андрєєвой-Горбатої Олени Євгенівни у судове засідання, без поважних причин або не повідомлення про причини неприбуття, справа може бути   розглянута за їх відсутності.

 

 

 

Суддя-доповідач                                                                          М.С.Гончар

 

Серкетар судового засідання                                                     О.В. Остащенко