flag Судова влада України

Глушко Володимир Володимирович,Романенко Ірина Володимирівна,ФГ «Перспектива»

15 березня 2023, 12:20

ОГОЛОШЕННЯ

про виклик до суду

 

       Згідно п. 19 Розділу XIII «Перехідні положення» Цивільного процесуального кодексу України та ст. 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України»,

       Запорізький апеляційний суд  викликає  Глушка Володимира Володимировича,Романенко Ірину Володимирівну,ФГ «Перспектива»  в судове засідання на 15 год. 20 хв 07 червня 2023 року на розгляд апеляційної скарги Фермерського господарства «ПЕРСПЕКТИВА» на рішення Кам’янсько-Дніпровського районного суду Запорізької області від 24 листопада 2021 року у справі у справі № 318/1099/21 (апеляційне провадження № 22-ц/807/67/23)  за позовом Фермерського господарства «ПЕРСПЕКТИВА» до Головного управління Держгеокадастру у Запорізькій області, Брюхової Зінаїди Василівни, Глушко Володимира Володимировича, Ошаєва Михайла Прокоповича, Пойта Андрія Вікторовича, Романенко Ірини Володимирівни про відновлення становища, яке існувало до порушення, припинення правовідношення.

       Судове засідання відбудеться в приміщенні суду за адресою: м. Запоріжжя, пр. Соборний, 162.

     З моменту розміщення цього оголошення на офіційному вебсайті Запорізького апеляційного суду Глушко Володимир Володимирович,Романенко Ірина Володимирівна,ФГ «Перспектива»  вважаються повідомленими про розгляд справи. У випадку неявки Глушка Володимира Володимировича,Романенко Ірини Володимирівни,ФГ «Перспектива»  у судове засідання, без поважних причин або не повідомлення про причини неприбуття, справа може бути   розглянута за їх відсутності.

 

 

Суддя-доповідач                                                                          М.С.Гончар

 

Серкетар судового засідання                                                     О.В. Остащенко