flag Судова влада України

Пико Валентина Анатоліївна,Тітов Микола Олексійович, Приазовька района державна адміністрація

15 березня 2023, 12:23

ОГОЛОШЕННЯ

про виклик до суду

 

       Згідно п. 19 Розділу XIII «Перехідні положення» Цивільного процесуального кодексу України та ст. 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України»,

       Запорізький апеляційний суд  викликає  Пико Валентину Анатоліївну,Тітова Миколу Олексійовича,Приазовьку району державну адміністрацію в судове засідання на 10 год. 00 хв 07 червня 2023 року на розгляд апеляційної скарги Пико Валентини Анатоліївни в особі представника Савон Віталія Володимировича на рішення Приазовського районного суду Запорізької області від 02 березня 2021 року у справі № 325/1/20 (апеляційне провадження № 22-ц/807/6/23)  за позовом Пико Валентини Анатоліївни, Прокопової Любов Октовянівни, які є правонаступниками Прокопова Олександра Анатолійовича, до Тітова Миколи Олексійовича, третя особа Приазовська районна державна адміністрація, про визнання недійсною додаткової угоди до договору оренди землі та скасування її державної реєстрації.

       Судове засідання відбудеться в приміщенні суду за адресою: м. Запоріжжя, пр. Соборний, 162.

      З моменту розміщення цього оголошення на офіційному вебсайті Запорізького апеляційного суду Пико Валентина Анатоліївна,Тітов Микола Олексійович, Приазовька района державна адміністрація вважаються повідомленими про розгляд справи. У випадку неявки Пико Валентини Анатоліївни, Тітова Миколи Олексійовичи, Приазовької районної державної адміністрації у судове засідання, без поважних причин або не повідомлення про причини неприбуття, справа може бути   розглянута за їх відсутності.

 

 

Суддя-доповідач                                                                          М.С.Гончар

 

Серкетар судового засідання                                                     О.В. Остащенко