flag Судова влада України

Рекитянська Іририна Анатолівна, Черненко Світлана Федорівна, Виконавчий комітет Роздольськоїсільської ради Михайлівського району у Запорізькій області, Псьол Ірина Нерсесовна

17 березня 2023, 14:35

ОГОЛОШЕННЯ

про виклик до суду

 

   Згідно п. 19 Розділу XIII «Перехідні положення» Цивільного процесуального кодексу України та ст. 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України», Запорізький апеляційний суд викликає позивача Рекитянську Іририну Анатоліву, відповідачів Черненко Світлану Федорівну, Виконавчий комітет Роздольськоїсільської ради Михайлівського району у Запорізькій області, треть особу Псьол Ірину Нерсесовну  в судове засідання на 10 год. 00 хв  11 квітня 2023 року на розгляд апеляційної скарги Черненко Світлана Федорівна в особі адвоката Гришко І.І. на рішення Токмацького районного суду Запорізької області від 22 вересня 2021 року у справі №328/1121/21 (апеляційне провадження № 22-ц/807/28/23) за позовом  Рекитянської Ірини Анатоліївни до Черненко Світлани Федорівни, Виконавчого комітету Роздольської сільської ради Михайлівського району у Запорізькій області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору – Псьол Ірина Нерсесовна, про скасування вішення про державну реєстрацію речового права на нерухоме майно та витребування земельних ділянок з чужого незаконного володіння та користування.          

   Судове засідання відбудеться в приміщенні суду за адресою: м. Запоріжжя, пр. Соборний, 162.

   З моменту розміщення цього оголошення на офіційному вебсайті Запорізького апеляційного суду Рекитянська Іририна Анатолівна, Черненко Світлана Федорівна, Виконавчий комітет Роздольськоїсільської ради Михайлівського району у Запорізькій області, Псьол Ірина Нерсесовна вважаються повідомленими про розгляд справи. У випадку неявки Рекитянської Іририни Анатоліви, Черненко Світлани Федорівни, Виконавчий комітет Роздольськоїсільської ради Михайлівського району у Запорізькій області, Псьол Ірини Нерсесовни у судове засідання, без поважних причин або не повідомлення про причини неприбуття, справа може бути   розглянута за їх відсутності.

 

 

Суддя-доповідач                                                                                     І.В.Кочеткова

 

Серкетар судового засідання                                                            А.В. Рикун