flag Судова влада України

Лашин Валерій Миколайович, Козаченко Ірина Валеріївна, Лашин Олександр Миколайович, Плодородненська сільська рада Михайлівського району Запорізької області, Гомонова Ніна Миколаївна, Лисенко Ольга Миколаївна

23 березня 2023, 10:52

ОГОЛОШЕННЯ

про виклик до суду

 

 

   Згідно п. 19 Розділу XIII «Перехідні положення» Цивільного процесуального кодексу України та ст. 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України», Запорізький апеляційний суд викликає Лашина Валерія Миколайовича, Козаченко Ірину Валеріївну, Лашина Олександра Миколайовича, Плодородненську сільську раду Михайлівського району Запорізької області, Гомонову Ніну Миколаївну, Лисенко Ольгу Миколаївну в судове засідання на 12 год. 30 хв. 11 квітня 2023 року на розгляд апеляційної скарги апеляційну скаргу Лашина Валерія Миколайовича в особі представника Козаченко Ірини Валеріївни на рішення Михайлівського районного суду Запорізької області від 29 березня 2001 року у справі № 321/156/21 (№ апеляційного провадження 22-ц/807/206/23) за позовом Лашина Олександра Миколайовича до Михайлівської податкової інспекції про продовження строку на прийняття спадщини і визнання права власності на земельний пай.

   Судове засідання відбудеться в приміщенні суду за адресою: м. Запоріжжя, пр. Соборний, 162.

   З моменту розміщення цього оголошення на офіційному вебсайті Запорізького апеляційного суду Лашин Валерій Миколайович, Козаченко Ірина Валеріївна, Лашин Олександр Миколайович, Плодородненська сільська рада Михайлівського району Запорізької області, Гомонова Ніна Миколаївна, Лисенко Ольга Миколаївна вважаються повідомленими про розгляд справи. У випадку неявки Лашина В.М., Козаченко І.В., Лашина О.М., Плодородненська сільська рада Михайлівського району Запорізької області, Гомонової Н.М., Лисенко О.М., у судове засідання, без поважних причин або не повідомлення про причини неприбуття, справа може бути розглянута за їх відсутності.

 

 

 

Суддя-доповідач                                                                           О.В. Крилова

 

Секретар судового засідання                                                        Г.О. Ільїна