flag Судова влада України

Кирилівська селищна рада Якимівського району Запорізької області, Комунальне підприємство «Розвиток курортної зони», Лазаренко Євдокія Андріївна

29 травня 2023, 11:28

ОГОЛОШЕННЯ

про виклик до суду

 

   Згідно п. 19 Розділу XIII «Перехідні положення» Цивільного процесуального кодексу України та ст. 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України», Запорізький апеляційний суд  викликає відповідачів Кирилівську селищну раду Якимівського району Запорізької області, Комунальне підприємство «Розвиток курортної зони», Лазаренко Євдокію Андріївну  в судове засідання на 09 год. 00 хв 02 серпня 2023 року на розгляд апеляційної скарги  заступника керівника Запорізької обласної прокуратури Максименко  Наталі на рішення Якимівського районного суду Запорізької області від 23 грудня 2021 року у справі № 330/2789/18 (№ апеляційного провадження 22-ц/807/128/23) за позовом Мелітопольської окружної прокуратури в інтересах держави до Кирилівської селищної ради Якимівського району Запорізької області, Комунального підприємства «Розвиток курортної зони», Лазаренко Євдокії Андріївни про визнання незаконним та скасування рішення, визнання недійсним інвестиційного договору, повернення земельної ділянки, зобов`язання привести у попередній стан.

   Судове засідання відбудеться в приміщенні суду за адресою: м. Запоріжжя, пр. Соборний, 162.

   З моменту розміщення цього оголошення на офіційному вебсайті Запорізького апеляційного суду  вважаються повідомленими про розгляд справи.

   У випадку неявки відповідачів Кирилівської селищної ради Якимівського району Запорізької області, Комунального підприємства «Розвиток курортної зони», Лазаренко Євдокії Андріївни у судове засідання, без поважних причин або не повідомлення про причини неприбуття, справа може бути розглянута за їх відсутності.

 

 

Суддя-доповідач                                                                          Г.С.Подліянова

 

Серкетар судового засідання                                                       О.В.Остащенко