flag Судова влада України

Продун Ірина Купріянівна

30 травня 2023, 11:39

ОГОЛОШЕННЯ

про виклик до суду

 

       Згідно п. 19 Розділу XIII «Перехідні положення» Цивільного процесуального кодексу України та ст. 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України»,

       Запорізький апеляційний суд  викликає Продун Ірину Купріянівну  в судове засідання на 15 год. 40 хв 16 серпня 2023 року на розгляд апеляційної скарги  приватного виконавця виконавчого округу Донецької області Матвійчук Наталії Євгеніївни на ухвалу Вільнянського районного суду Запорізької області від 12 травня 2023 року про відмову у задоволенні подання у справі № 329/373/19 (№ апеляційного провадження 22-ц/807/1283/23) за  поданням приватного виконавця виконавчого округу Донецької області Матвійчук Наталії Євгеніївни про тимчасове обмеження боржника Продун Ірини Купріянівни у праві виїзду за кордон без вилучення паспорта громадянина України для виїзду за кордон, заінтересована особа – ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ГЛОБАЛ СПЛІТ».

       Судове засідання відбудеться в приміщенні суду за адресою: м. Запоріжжя, пр. Соборний, 162.

       З моменту розміщення цього оголошення на офіційному вебсайті Запорізького апеляційного суду  вважаються повідомленими про розгляд справи.

       У випадку неявки Продун Ірини Купріянівни  у судове засідання, без поважних причин або не повідомлення про причини неприбуття, справа може бути   розглянута за їх відсутності.

 

 

Суддя-доповідач                                                                          М.С.Гончар

 

Серкетар судового засідання                                                       О.В.Остащенко