flag Судова влада України

Ольшанський Сергій Іванович

30 травня 2023, 14:22

ОГОЛОШЕННЯ

про виклик до суду

 

   Згідно п. 19 Розділу XIII «Перехідні положення» Цивільного процесуального кодексу України та ст. 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України», Запорізький апеляційний суд викликає апелянта Ольшанського Сергія Івановича в судове засідання на 15 год. 55 хв 07 червня 2023 року на розгляд апеляційної скарги Ольшанського Сергія Івановича, представника, адвоката Фоменка Сергія Івановича на рішення Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя від 25 квітня 2023 року у справі № 335/3376/23 (№ апеляційного провадження 22-ц/807/1372/23) за заявою Ольшанського Сергія Івановича, заінтересована особа: Вознесенівський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у місті Запоріжжі Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) про встановлення факту смерті особи на тимчасово окупованій території України.

   Судове засідання відбудеться в приміщенні суду за адресою: м. Запоріжжя, пр. Соборний, 162.

   З моменту розміщення цього оголошення на офіційному вебсайті Запорізького апеляційного суду вважаються повідомленими про розгляд справи.

   У випадку неявки апелянта Ольшанського Сергія Івановича у судове засідання, без поважних причин або не повідомлення про причини неприбуття, справа може бути розглянута за їх відсутності.

 

Суддя-доповідач                                                                          Г.С.Подліянова

 

Серкетар судового засідання                                                     А.В.Бєлова