flag Судова влада України

Кара Сергій Володимирович, Кара Ганна Василівна, Бєлая Ганна Валентинівна

08 червня 2023, 12:42

ОГОЛОШЕННЯ

про виклик до суду

 

 

       Згідно п. 19 Розділу XIII «Перехідні положення» Цивільного процесуального кодексу України та ст. 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України»,

       Запорізький апеляційний суд викликає заявників Кару Сергія Володимировича, Кару Ганну Василівну,  відповідача Бєлую Ганну Валентинівну  в судове засідання на 15 год. 00 хв.  20 червня 2023 року на розгляд заяви Кари Сергія Володимировича, Кари Ганни Василівни в особі представника Кари Руслани Теодозіївни про ухвалення додаткового рішення у справі № 311/2297/21 (№ апеляційного провадження 22-з/807/82/23) за позовом Кари Ганни Василівни, Кари Сергія Володимировича до Бєлої Ганни Валентинівни про визнання права власності у порядку спадкування за законом та заповітом, за зустрічним позовом Бєлої Ганни Валентинівни до Кари Ганни Василівни, Кари Сергія Володимировича про визнання права власності в порядку спадкування за заповітом.

       Судове засідання відбудеться в приміщенні суду за адресою: м. Запоріжжя, пр. Соборний, 162.

      З моменту розміщення цього оголошення на офіційному вебсайті Запорізького апеляційного суду  Кара Сергій Володимирович, Кара Ганна Василівна, Бєлая Ганна Валентинівна вважаються повідомленими про розгляд справи. У випадку неявки Кари Сергія ВолодимировичаКари Ганни Василівни та Бєлої Ганни Валентинівни  у судове засідання, без поважних причин або не повідомлення про причини неприбуття, справа може бути розглянута за їх відсутності.

 

 

Суддя-секретар судової палати                                             І.В. Кочеткова

 

Секретар судового засідання                                                 І.М.Волчанова