flag Судова влада України

Москаленко Ігор Олегович, ТОВ  "ЛВЗ-2017"

14 лютого 2024, 10:46

ОГОЛОШЕННЯ

про виклик до суду

 

 

       Згідно п. 19 Розділу XIII «Перехідні положення» Цивільного процесуального кодексу України та ст. 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України»,

       Запорізький апеляційний суд  викликає відповідача Москаленко Ігоря Олеговича та третю особу ТОВ  "ЛВЗ-2017" в судове засідання на 11 год. 50 хв. 19.03.2024 року на розгляд апеляційної скарги  Москаленка Ігоря Олеговича на рішення Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області від 10 січня 2022 року у справі ЄУ№ 937/6457/21 (№ апеляційного провадження 22-ц/807/8/24) за позовом  Заступника керівника Запорізької обласної прокуратури в інтересах держави в особі органу, уповноваженого державою здійснювати відповідні функції у спірних правовідносинах: Міністерство аграрної політики та продовольства України до Москаленка Ігоря Олеговича, за участю третьої особи Товариство з обмеженою відповідальністю «ЛВЗ-2017» про витребування майна з чужого незаконного володіння.

       Судове засідання відбудеться в приміщенні суду за адресою: м. Запоріжжя, пр. Соборний, 162.

      З моменту розміщення цього оголошення на офіційному вебсайті Запорізького апеляційного Москаленко Ігор Олегович та ТОВ  "ЛВЗ-2017", вважаються повідомленими про розгляд справи. У випадку неявки Москаленко І. О. та ТОВ  "ЛВЗ-2017" у судове засідання, без поважних причин або не повідомлення про причини неприбуття, справа може бути розглянута за їх відсутності.

 

 

 

Суддя-доповідач                                                                          О.В. Крилова

 

Секретар судового засідання                                                       В.С. Смокотіна