flag Судова влада України

Попов Ігор Леонідович

04 березня 2024, 09:35

ОГОЛОШЕННЯ

про виклик до суду

       Згідно п. 19 Розділу XIII «Перехідні положення» Цивільного процесуального кодексу України та ст. 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України»,

       Запорізький апеляційний суд  викликає заінтересовану особу:  Попова Ігора Леонідовича у судове засідання на 12 год. 00 хв.  26 березня  2024 року, на розгляд  апеляційної скарги  Товариства з обмеженою відповідальністю «ДЕБТ ФОРС» на ухвалу Вільнянського районного суду Запорізької області від 29 січня 2024 рок, у справі ЄУ№ 314/5597/23 (№ апеляційного провадження 22-ц/807/725/24) за позовом  заявою Товариства з обмеженою відповідальністю «ДЕБТ ФОРС», заінтересовані особи Акціонерне товариство «Вердикт Капітал», приватний виконавець Проценко Антон Юрійович, Товариство з обмеженою відповідальністю «Кампсіс фінанс», про заміну сторони виконавчого провадження.

       Судове засідання відбудеться в приміщенні суду за адресою: м. Запоріжжя, пр. Соборний, 162.

      З моменту розміщення цього оголошення на офіційному вебсайті Запорізького апеляційного суду Попов Ігор Леонідович вважається  повідомленим про розгляд справи. У випадку неявки зазначених осіб у судове засідання  без поважних причин, або не повідомлення про причини неприбуття, справа може бути   розглянута за їх відсутності.

 

Суддя-доповідач                                                                          І.В.Кочеткова

 

Секретар судового засідання                                                      О.В.Остащенко