flag Судова влада України

Володіна Любов Вікторівна

07 березня 2024, 10:02

ОГОЛОШЕННЯ

про виклик до суду

       Згідно п. 19 Розділу XIII «Перехідні положення» Цивільного процесуального кодексу України та ст. 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України»,

       Запорізький апеляційний суд  викликає позивача: Володіну Любов Вікторівну  у судове засідання на 14 год. 00 хв.  26 березня  2024 року, на розгляд  апеляційної скарги   Володіної Любові Вікторівни в особі представника – адвоката Горського Андрія Олександровича на рішення Комунарського районного суду м. Запоріжжя від 20 березня 2023 року, у справі ЄУ№ 333/7232/20 (№ апеляційного провадження 22-ц/807/841/24) за  Володіної Любові Вікторівни до Бурова Артура Григоровича, який діє в своїх інтересах та в інтересах малолітньої дитини Бурова Владислава Артуровича, 12.02.2010 р.н., Бурової Ольги Олександрівни, яка діє в своїх інтересах та в інтересах малолітньої дитини Бурова Владислава Артуровича, 12.02.2010 р.н., треті особи, які не заявляють самостійних вимог: Бурова Людмила Володимирівна, Департамент реєстраційних послуг Запорізької міської ради в особі відділу реєстрації фізичних осіб по Комунарському району Управління державної реєстрації фізичних осіб, районна адміністрація Запорізької ради по Комунарському району як орган опіки та піклування про усунення перешкод в користуванні квартирою шляхом виселення.

       Судове засідання відбудеться в приміщенні суду за адресою: м. Запоріжжя, пр. Соборний, 162.

      З моменту розміщення цього оголошення на офіційному вебсайті Запорізького апеляційного суду Володіна Любов Вікторівна вважається  повідомленою про розгляд справи. У випадку неявки зазначених осіб у судове засідання  без поважних причин, або не повідомлення про причини неприбуття, справа може бути   розглянута за їх відсутності.

 

Суддя-доповідач                                                                          І.В.Кочеткова

 

Секретар судового засідання                                                      О.В.Остащенко