flag Судова влада України

Фесенко Станіслав Миколайович, Фесенко Олена Іванівна

12 березня 2024, 11:20

ОГОЛОШЕННЯ

про виклик до суду

 

       Згідно п. 19 Розділу XIII «Перехідні положення» Цивільного процесуального кодексу України та ст. 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України»,

       Запорізький апеляційний суд  викликає відповідачів: Фесенка Станіслава Миколайовича, Фесенка Олену Іванівну у судове засідання на 11 год. 00 хв.  17 квітня 2024 року  на розгляд за апеляційною скаргою ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА АКЦІОНЕРНИЙ БАНК «УКРГАЗБАНК» на заочне рішення Ленінського районного суду м. Запоріжжя від 02 листопада 2023 року по справі № 334/5551/23 (№ апеляційного провадження 22-ц/807/362/24) за позовом ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА АКЦІОНЕРНИЙ БАНК «УКРГАЗБАНК» (надалі – ПАТ АТ «УКРГАЗБАНК») до Фесенка Станіслава Миколайовича та Фесенко Олени Іванівни про стягнення заборгованості за кредитним договором.

       Судове засідання відбудеться в приміщенні суду за адресою: м. Запоріжжя, пр. Соборний, 162.

      З моменту розміщення цього оголошення на офіційному вебсайті Запорізького апеляційного суду вважаються Фесенко Станіслав Миколайович,  Фесенко Олена Іванівна повідомленими про розгляд справи. У випадку неявки зазначених осіб у судове засідання  без поважних причин, або не повідомлення про причини неприбуття, справа може бути   розглянута за їх відсутності.

 

Суддя-доповідач                                                                          М.С.Гончар

 

Секретар судового засідання                                                      В.В.Камалова