flag Судова влада України

Сарахута Валентин Юрійович, Михайлик Віталій Захарович

04 квітня 2024, 12:17

ОГОЛОШЕННЯ

про виклик до суду

 

       Згідно п. 19 Розділу XIII «Перехідні положення» Цивільного процесуального кодексу України та ст. 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України»,

       Запорізький апеляційний суд  викликає відповідачів: Сарахуту Валентина Юрійовича, Михайлик Віталія Захаровича у судове засідання на 10 год. 40 хв. 15 травня 2024 року  на розгляд  апеляційної скарги Тмур Євгена Наумовича на рішення Хортицького районного суду м. Запоріжжя від 08 грудня 2023 року у справі   № 337/42/23 ( № апеляційного провадження 22-ц/807/475/24) за  позовом керівника Дніпровської окружної прокуратури міста Запоріжжя в інтересах Запорізької міської ради до Тмур Євгена Наумовича, Омельченко Григорія Олексійовича, Михайлик Віталія Захаровича, Сахарута Валентина Юрійовича, Сахно Анатолія Яковича, Запорізької районної державної адміністрації Запорізької області, Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області про усунення перешкод у здійсненні права користування і розпорядження земельною ділянкою шляхом визнання рішень, розпоряджень та договорів купівлі-продажу недійсними, скасування державних реєстрацій.

       Судове засідання відбудеться в приміщенні суду за адресою:  м. Запоріжжя, пр. Соборний, 162.

      З моменту розміщення цього оголошення на офіційному вебсайті Запорізького апеляційного суду відповідачі: Сарахута Валентин Юрійович, Михайлик Віталій Захарович вважаються  повідомленими про розгляд справи. У випадку неявки зазначених осіб у судове засідання  без поважних причин, або не повідомлення про причини неприбуття, справа може бути   розглянута за їх відсутності.

 

 

Суддя-доповідач                                                                          М.С.Гончар

 

Секретар судового засідання                                                      О.В.Остащенко