flag Судова влада України

Саєнко Юрій Юрійович

09 квітня 2024, 14:23

ОГОЛОШЕННЯ

про виклик до суду

 

   Згідно п. 19 Розділу XIII «Перехідні положення» Цивільного процесуального кодексу України та ст. 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України», Запорізький апеляційний суд викликає відповідача Саєнко Юрія Юрійовича в судове засідання на 10 год. 30 хв. 24 квітня 2024 року на розгляд апеляційної скарги Виконавчого комітету Оріхівської міської ради, представництво якої здійснює Оріхівська міська військова адміністрація Пологівського району Запорізької області, на рішення Шевченківського районного суду м. Запоріжжя від 08 лютого 2024 року у справі № 323/1253/21 (№ апеляційного провадження 22-ц/807/796/24) за позовом Виконавчого комітету Оріхівської міської ради до Саєнка Юрія Юрійовича, третя особа: Служба у справах дітей виконавчого комітету Оріхівської міської ради, про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів.

   Судове засідання відбудеться в приміщенні суду за адресою: м. Запоріжжя, пр. Соборний, 162.

   З моменту розміщення цього оголошення на офіційному вебсайті Запорізького апеляційного суду відповідач Саєнко Юрій Юрійович вважається повідомленим про розгляд справи.

   У випадку неявки відповідача Саєнко Юрія Юрійовича у судове засідання, без поважних причин або не повідомлення про причини неприбуття, справа може бути розглянута за його відсутності.

 

 

Суддя -доповідач                                                                     Е.А. Онищенко

 

Секретар судового засідання                                                   С.В. Книш