flag Судова влада України

Цис Марина Євгенівна

10 квітня 2024, 14:27

ОГОЛОШЕННЯ

про виклик до суду

 

       Згідно п. 19 Розділу XIII «Перехідні положення» Цивільного процесуального кодексу України та ст. 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України»,

       Запорізький апеляційний суд  викликає позивача Цис Марину Євгенівну в судове засідання на 10 год. 20 хв. 30.04.2024 року на розгляд апеляційної скарги   Цис Марини Євгенівни в особі Чернікова Дениса Юрійовича на рішення Орджонікідзевського районного суду м.Запоріжжя від 06 лютого 2024 року у справі ЄУ№ 335/4111/23 (№ апеляційного провадження 22-ц/807/873/24) за позовом Цис Марини Євгенівни в особі представника адвоката Тобота Юлії Сергіївни до Пенсійного Фонду України, про визнання протиправним та скасування наказу про звільнення, поновлення на посаді, стягнення заробітної плати за час вимушеного прогулу.

       Судове засідання відбудеться в приміщенні суду за адресою: м. Запоріжжя, пр. Соборний, 162.

      З моменту розміщення цього оголошення на офіційному вебсайті Запорізького апеляційного суду Цис Марина Євгенівна, вважається повідомленою про розгляд справи. У випадку неявки Цис М. Є. у судове засідання, без поважних причин або не повідомлення про причини неприбуття, справа може бути розглянута за її відсутності.

 

 

 

Суддя-доповідач                                                                          О.В. Крилова

 

Секретар судового засідання                                                       О.В.Остащенко