flag Судова влада України

Тихоненко Олексій Миколайович, КП Бердянської міської ради «Бердянський центральний ринок»

24 квітня 2024, 09:23

ОГОЛОШЕННЯ

про виклик до суду

 

       Згідно п. 19 Розділу XIII «Перехідні положення» Цивільного процесуального кодексу України та ст. 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України»,

      Запорізький апеляційний суд  викликає позивача: Тихоненко Олексія Миколайовича, відповідача: КП Бердянської міської ради «Бердянський центральний ринок»  у судове засідання на 14 год. 00 хв.  05 червня 2024 року  на розгляд за апеляційною скаргою Сушко Богдана Володимировича, як особи, що не приймала участі у справі, з підстав вирішення судом першої інстанції питання про її права та обов’язки, на рішення Бердянського міськрайонного суду Запорізької області від 06 грудня 2021 року по справі № 310/3189/21 (№ апеляційного провадження 22-ц/807/1157/24) за позовом Тихоненко Олексія Миколайовича до комунального підприємства Бердянської міської ради «Бердянський центральний ринок» (надалі – КП БМР «Бердянський центральний ринок») про визнання наказу про накладання дисциплінарного стягнення незаконним та його скасування, про визнання наказу про звільнення незаконним та його скасування, про поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу та стягнення моральної шкоди.

       Судове засідання відбудеться в приміщенні суду за адресою: м.Запоріжжя, пр. Соборний, 162.

      З моменту розміщення цього оголошення на офіційному вебсайті Запорізького апеляційного суду вважаються Тихоненко Олексій Миколайович, КП Бердянської міської ради «Бердянський центральний ринок» повідомленими про розгляд справи. У випадку неявки зазначених осіб у судове засідання  без поважних причин, або не повідомлення про причини неприбуття, справа може бути   розглянута за їх відсутності.

 

Суддя-доповідач                                                                          М.С.Гончар

 

 

Секретар судового засідання                                                      В.В.Камалова