flag Судова влада України

Герман Валентина Павлівна

24 квітня 2024, 11:29

ОГОЛОШЕННЯ

про виклик до суду

 

   Згідно п. 19 Розділу XIII «Перехідні положення» Цивільного процесуального кодексу України та ст. 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України», Запорізький апеляційний суд викликає скаржника Герман Валентину Павлівну, в судове засідання на 09 год. 20 хв. 01 травня 2024 року на розгляд апеляційної скарги Герман Валентини Павлівни, представника, адвоката Лобаченка Олександра Вікторовича на рішення Шевченківського районного суду м. Запоріжжя від 12 березня 2024 року у справі № 336/7670/23 (№ апеляційного провадження 22-ц/807/1108/24) за позовом Герман Валентини Павлівни до Преображенської об’єднаної територіальної громади, треті особи: Білогуб Петро Олександрович, Білогуб Сергій Петрович про визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини.

   Судове засідання відбудеться в приміщенні суду за адресою: м. Запоріжжя, пр. Соборний, 162.

   З моменту розміщення цього оголошення на офіційному вебсайті Запорізького апеляційного суду скаржник Герман Валентина Павлівна, вважаються повідомленими про розгляд справи.

   У випадку неявки скаржника Герман Валентини Павлівни, у судове засідання, без поважних причин або не повідомлення про причини неприбуття, справа може бути розглянута за вашою відсутності.

 

 

Суддя                                                                                              Г.С.Подліянова

 

Секретар судового засідання                                                      А.В.Бєлова