flag Судова влада України

Захаров Сергій Олександрович

23 липня 2024, 10:32

ОГОЛОШЕННЯ

(про виклик до суду)

 

       Згідно п. 19 Розділу XIII «Перехідні положення» Цивільного процесуального кодексу України та ст. 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України»,

       Запорізький апеляційний суд  викликає  відповідача Захарова Сергія Олександровича в судове засідання на 10 год. 10 хв. 16 жовтня 2024 року на розгляд апеляційної скарги представника Захарова Сергія Олександровича – адвоката Клєц Тетяни Сергіївни на рішення Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області від 23 грудня 2021 року у справі № 937/7966/20 (№ апеляційного провадження 22-ц/807/1326/24) за позовом органу опіки та піклування – виконавчого комітету Мелітопольської міської ради в інтересах малолітніх дітей Захарова Даніла Сергійовича, Захарової Діани Сергіївни до Захарова Сергія Олександровича, Захарової Світлани Олегівни про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів.

       Судове засідання відбудеться в приміщенні суду за адресою: м. Запоріжжя, пр. Соборний, 162.

      З моменту розміщення цього оголошення на офіційному вебсайті Запорізького апеляційного суду відповідач Захаров Сергій Олександрович вважається повідомленим про розгляд справи.

       У випадку неявки Захарова Сергія Олександровича у судове засідання, без поважних причин або не повідомлення про причини неприбуття, справа може бути розглянута за вашою відсутності.

 

 

Суддя                                                                                           Д.А.Трофимова

 

Секретар судового засідання                                                      В.С. Смокотіна