flag Судова влада України

Холод Наталя Іванівна

07 червня 2023, 10:55

ОГОЛОШЕННЯ

про судове рішення

 

 

   Згідно п. 19 Розділу XIII «Перехідні положення» Цивільного процесуального кодексу України та ст. 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України», Запорізький апеляційний суд повідомляє: боржника  Холод Наталю Іванівну за апеляційною скаргою приватного виконавця виконавчого округу Донецької області Матвійчук Наталі Євгенівни на ухвалу Жовтневого районного суду м. Запоріжжя від  07 березня 2023 року у справі № 331/4812/22 (№ апеляційного провадження 22-ц/807/1235/23) за поданням приватного виконавця виконавчого округу Донецької області Матвійчук Наталії Євгеніївни про тимчасове обмеження Холод Наталі Іванівни у праві виїзду за кордон без вилучення паспортного документу.

   Колегією суддів судової палати з розгляду цивільних справ Запорізького апеляційного суду прийнято судове рішення від 22 травня 2023 року (вебадреса судового рішення в Єдиному державному реєстрі судових рішень - https://reyestr.court.gov.ua/Review/111032002)

   З моменту розміщення цього оголошення на офіційному сайті Запорізького апеляційного суду боржник Холод Наталя Іванівна вважається повідомленою про розгляд справи.

 

 

Суддя-доповідач                                                                         Г.С.Подліянова

 

Серкетар судового засідання                                                      А.В.Бєлова