flag Судова влада України

Кірізлієва Неоніла Григорівна

07 червня 2023, 12:24

ОГОЛОШЕННЯ

    про відкриття апеляційного провадження та призначення справи до розгляду

 

       Згідно п. 19 Розділу XIII «Перехідні положення» Цивільного процесуального кодексу України та ст. 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України»,

       Запорізький апеляційний суд повідомляє відповідача Кірізлієву Неонілу Григорівну, що ухвалою Запорізького апеляційного суду від 06 червня 2023 року апеляційне провадження за апеляційною скаргою Акціонерного товариства «ОТП БАНК» у особі представника адвоката Лісової Вікторії Юріївни на заочне рішення Вільнянського районного суду Запорізької області від 14 квітня 2023 року у справі ЄУ№ 175/498/23 (№ апеляційного провадження 22-ц/807/1365/23) за позовом Акціонерного товариства «ОТП БАНК» до Кірізлієвої Неоніли Григорівни про стягнення заборгованості відкрито, справу призначено до розгляду в порядку спрощеного провадження, без  повідомлення учасників справи та без проведення судового засідання.

       З моменту розміщення цього оголошення на офіційному вебсайті Запорізького апеляційного суду Кірізлієва Неоніла Григорівна вважається повідомленою про відкриття апеляційного провадження та призначення справи до розгляду.

 

 

 

Суддя-доповідач                                                                      С.В. Маловічко

 

Серкетар судового засідання                                                  Т.І. Бабенко