flag Судова влада України

Кожушко Анатолій Іванович

25 серпня 2023, 13:15

ОГОЛОШЕННЯ

про судове рішення

 

       Згідно п. 19 Розділу XIII «Перехідні положення» Цивільного процесуального кодексу України та ст. 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України», Запорізький апеляційний суд повідомляє: третю особу Кожушко Анатолія Івановича за апеляційною скаргою Кожушка Віталія Анатолійовича на рішення Шевченківського районного суду м. Запоріжжя від 07 грудня 2022 року у справі 336/2055/22 (№ апеляційного провадження 22-ц/807/1757/23)за позовом Кожушка Віталія Анатолійовича до Скляр Володимира Васильовича, третя особа: Кожушко Анатолій Іванович про стягнення матеріальної шкоди, завданої внаслідок дорожньо-транспортної пригоди.

       Колегією суддів судової палати з розгляду цивільних справ Запорізького апеляційного суду прийнято судове рішення від 23 серпня 2023 року   (вебадреса судового рішення в Єдиному державному реєстрі судових рішень - https://reyestr.court.gov.ua/)

       З моменту розміщення цього оголошення на офіційному сайті Запорізького апеляційного суду третя особа: Кожушко Анатолій Іванович вважається повідомленною про розгляд справи.

 

 

Суддя – доповідач                                                                        Г.С.Подліянова

 

Секретар судового засідання                                                      А.В.Бєлова