flag Судова влада України

Дмитрук Сергій Анатолійович

07 вересня 2023, 10:28

ОГОЛОШЕННЯ

про судове рішення

 

(про призначення до розгляду в порядку спрощеного провадження, без  повідомлення учасників справи та без проведення судового засідання)

 

 

       Згідно п. 19 Розділу XIII «Перехідні положення» Цивільного процесуального кодексу України та ст. 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України»,

       Запорізький апеляційний суд повідомляє відповідача Дмитрука Сергія Анатолійовича, що ухвалами Запорізького апеляційного суду від 06 вересня 2023 року апеляційне провадження за апеляційною скаргою Акціонерного товариства Комерційний банк «ПриватБанк» на заочне рішення Комунарського районного суду м. Запоріжжя від 25 липня 2023 року у справі ЄУ№ 333/2859/23 (№ апеляційного провадження 22-ц/807/1900/23) за позовом Акціонерного товариства Комерційний банк «ПриватБанк» до Дмитрука Сергія Анатолійовича про стягнення заборгованості за кредитним договором, відкрито, справу призначено до розгляду в порядку спрощеного провадження, без  повідомлення учасників справи та без проведення судового засідання.

      З моменту розміщення цього оголошення на офіційному вебсайті Запорізького апеляційного суду Дмитрук Сергій Анатолійович вважається повідомленим про відкриття апеляційного провадження та призначення справи до розгляду.

 

 

Суддя-доповідач                                                                          А.В. Дашковська

 

Секретар судового засідання                                                       В.С.Смокотіна