flag Судова влада України

Іваненко Володимир Олександрович

14 вересня 2023, 10:43

ОГОЛОШЕННЯ

про судове рішення

 

 

       Згідно п. 19 Розділу XIII «Перехідні положення» Цивільного процесуального кодексу України та ст. 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України»,

      Запорізький апеляційний суд повідомляє  апелянта Іваненко Володимира Олександровича, що ухвалою суду від 07 вересня 2023 року апеляційну скаргу Іваненка Володимира Олександровича в особі представника Іванченко Анастасії Валеріївни на ухвалу Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя від 14 серпня 2023 року по справі № 318/757/20 (апеляційне провадження 22-ц/807/1921/23) за заявою Акціонерного товариства «МетаБанк» про поновлення пропущеного строку для пред’явлення виконавчих листів до виконання, заінтересовані особи: боржник Іваненко Володимир Олександрович, боржник Клименко Олексій Миколайович,  залишено без руху.

      З моменту розміщення цього оголошення на офіційному вебсайті Запорізького апеляційного суду апелянт Іваненко Володимир Олександрович вважається повідомленим про залишення апеляційної скарги без руху.

 

 

 

Суддя-доповідач                                                                        А.В.Дашковська

 

Секретар судового засідання                                                    І.М.Волчанова