flag Судова влада України

Стреляєв Володимир Анатолійович

30 жовтня 2023, 11:14

ОГОЛОШЕННЯ

про судове рішення

 

 

       Згідно п. 19 Розділу XIII «Перехідні положення» Цивільного процесуального кодексу України та ст. 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України»,

       Запорізький апеляційний суд повідомляє  відповідача Стреляєва Володимира Анатолійовича, що ухвалами Запорізького апеляційного суду від 20 жовтня 2023 року апеляційне провадження за апеляційною скаргою Акціонерного товариства Комерційний банк «ПриватБанк» на заочне рішення Комунарського районного суду м. Запоріжжя від 21 липня 2023 року у справі № 333/3248/23(апеляційне провадження 22-ц/807/2034/23) за позовом Акціонерного товариства Комерційний банк «ПриватБанк» до Стреляєва Володимира Анатолійовича про стягнення заборгованості, відкрито, справу призначено до розгляду в порядку спрощеного провадження, без  повідомлення учасників справи та без проведення судового засідання.

      З моменту розміщення цього оголошення на офіційному вебсайті Запорізького апеляційного суду відповідача Стреляєв Володимир Анатолійович  вважається повідомленим про відкриття апеляційного провадження та призначення справи до розгляду.

 

 

 

Суддя-доповідач                                                                        Е.А.Онищенко

 

Секретар судового засідання                                                     С.В.Книш