flag Судова влада України

Тоцька Світлана Вікторівна

12 березня 2024, 11:12

ОГОЛОШЕННЯ

про судове рішення

 

       Згідно п. 19 Розділу XIII «Перехідні положення» Цивільного процесуального кодексу України та ст. 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України»,

Запорізький апеляційний суд повідомляє відповідача  Тоцьку Світлану Вікторівну, що ухвалами Запорізького апеляційного суду від 08 березня  2024 року апеляційне провадження за апеляційною скаргою Петренка Олександра Вікторовича в особі представника Стариченко Миколи Петровича на ухвалу Шевченківського районного суду м. Запоріжжя від 15 лютого 2024 року у справі № 336/720/24(апеляційне провадження 22-ц/807/797/24)  за позовом Петренка Олександра Вікторовича до Тоцької Світлани Вікторівни, третя особа: Центральний відділ державної виконавчої служби у місті Запоріжжі Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) про звільнення від сплати аліментів та визнання виконавчого листа таким, що не підлягає виконанню,  відкрито справу призначено до розгляду в порядку спрощеного провадження, без  повідомлення учасників справи та без проведення судового засідання. (вебадреса Єдиного державного реєстру судових рішень - https://reyestr.court.gov.ua/)

      З моменту розміщення цього оголошення на офіційному вебсайті Запорізького апеляційного суду відповідача  Тоцька Світлана Вікторівна вважається повідомленою про відкриття апеляційного провадження та призначення справи до розгляду.

 

 

 

Суддя-доповідач                                                                       Е.А.Онищенко

 

Секретар судового засідання                                                    С.В.Книш