flag Судова влада України

Желєв Сергій Семенович

13 березня 2024, 10:57

ОГОЛОШЕННЯ

про судове рішення

 

 

   Згідно п. 19 Розділу XIII «Перехідні положення» Цивільного процесуального кодексу України та ст. 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України», Запорізький апеляційний суд повідомляє: позивача Желєва Сергій Семеновича за апеляційною скаргою  Товариства з обмеженою відповідальністю «ІНТЕРПРОЕКТ-ІНЖИНІРИНГ» в особі представника – адвоката Вертелецького Миколи Олександровича на ухвалу Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області від 17 грудня 2021 року, постановлену у м. Мелітополь про забезпечення позову у справі № 937/5784/20 (№ апеляційного провадження 22-ц/807/69/24) за позовом Желєва Сергія Семеновича до Нестерова Віктора Олександровича про стягнення боргу та 3-х відсотків річних

   Колегією суддів судової палати з розгляду цивільних справ Запорізького апеляційного суду прийнято судове рішення від 05 березня 2024 року (вебадреса судового рішення в Єдиному державному реєстрі судових рішень - https://reyestr.court.gov.ua/Review/117505023)

   З моменту розміщення цього оголошення на офіційному сайті Запорізького апеляційного суду: позивач Желєв Сергій Семенович вважається повідомленим про розгляд справи.

 

Суддя                                                                                         С.В.Кухар

 

Секретар судового засідання                                                   А.В.Бєлова