flag Судова влада України

Кондратова Іллона Анатоліївна

25 березня 2024, 13:16

ОГОЛОШЕННЯ

про судове рішення

 

       Згідно п. 19 Розділу XIII «Перехідні положення» Цивільного процесуального кодексу України та ст. 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України»

       Запорізький апеляційний суд інформує відповідача Кондратову Іллону Анатоліївну, що за результатом розгляду апеляційної скарги Акціонерного товариства Комерційний банк «ПриватБанк» в особі представника Ніколаєнко Олени Миколаївни на заочне рішення Комунарського районного суду м. Запоріжжя від 13 листопада 2023 року у справі № 333/7314/23 (апеляційне провадження 22-ц/807/479/24)  за позовом Акціонерного товариства КБ «ПриватБанк» до Кондратової Іллони Анатоліївни  про стягнення заборгованості за кредитним договором, прийнято судове рішення від 25 березня 2024 року  (вебадреса судового рішення в Єдиному державному реєстрі судових рішень - https://reyestr.court.gov.ua/)

      З моменту розміщення цього оголошення на офіційному сайті Запорізького апеляційного суду відповідач Кондратова Іллона Анатоліївна вважається повідомленою про результат розгляду справи.

 

 

Суддя-доповідач                                                                      Е.А.Онищенко

 

Секретар судового засідання                                                  С.В. Книш