flag Судова влада України

Цап Євген Анатолійович

26 березня 2024, 11:37

ОГОЛОШЕННЯ

про судове рішення

 

       Згідно п. 19 Розділу XIII «Перехідні положення» Цивільного процесуального кодексу України та ст. 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України»,

       Запорізький апеляційний суд повідомляє відповідача Цап Євгена Анатолійовича , що ухвалою Запорізького апеляційного суду від 25 березня 2024 року апеляційне провадження за апеляційною скаргою Акціонерного товариства «Універсал Банк» на заочне рішення Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя від 22 січня 2024 року, у справі ЄУ№ 335/11507/23 (№ апеляційного провадження 22-ц/807/818/24) за позовом  Акціонерного товариства «Універсал Банк» до Цап Євгена Анатолійовича про стягнення заборгованості, відкрито, справу призначено до розгляду в порядку спрощеного провадження, без  повідомлення учасників справи та без проведення судового засідання.

      З моменту розміщення цього оголошення на офіційному сайті Запорізького апеляційного суду відповідач Цап Євген Анатолійович вважається повідомленим про судове рішення.

 

 

Суддя-доповідач                                                                          І.В.Кочеткова

 

 

Секретар судового засідання                                                       О.В.Остащенко